.:
.:
.:
.: .: .:
 
IZBORNIK
POČETNA
O NAMA
O PUNJENJU
O ZAMJENSKIMA
PRODAJNA MJESTA
KONTAKT
PONUDA PO MARKI UREĐAJA ....
BROTHER®
CANON®
DELL®
EPSON®
HP®
KONICA® MINOLTA®
KYOCERA® MITA®
LEXMARK®
NASHUATEC®
OKI®
PANASONIC®
RICOH®
SAMSUNG®
SHARP®
TOSHIBA®
XEROX®


OVIH DANA RADIMO REKONSTRUKCIJU STRANICA NO SVE INFORMACIJE ĆE STALNO BITI DOSTUPNE. NAIME, DODAJEMO BRDO SLIKA ZA LAKŠE SNALAŽENJE MEĐU PISAČIMA I TONERIMA.

KONTAKTIRAJTE PRODAJNA MJESTA I OSTVARITE NAJBOLJU KUPOVINU

pomozite prirodi koristeći obnovljene tonere

   
 

 

.: ZAMJENSKI POTROŠNI MATERIJAL

 

.: Odgovorima na nekoliko vaših učestalih pitanja, objasniti ćemo vam bitne stvari i zablude glede zamjesnkih tonera. Naime vrlo često postavljeno pitanje je pitanje porijekla i proizvođača tinti i tonera. Kupci postavljaju to pitanje, a zapravo sam odgovor ništa ne znači. Radi se o tomu da na "Dalekom Istoku" postoji nekolicina proizvođača potrošnog materijala, no često sam prozvođač ne pakira potrošni materijal nego ga druge tvrtke prodaju pod različitim nazivima (markama), a radi se zapravo o identičnom proizvodu čija cijena zapravo ovisi samo o jačini 'branda'. Na to strogo pazimo jer znamo da se kod drugih proizvođača može pronači u istom pakiranju i proizvodi nekoliko različitih tvornica.

.: Drugo bitno pitanje nam se često postavljalo, te su neupučeni donosili pogrešne zaključke ne znajuči previše samu 'srž' ovog posla - "Da li je vaš potrošni materijal punjen ili novi?". Naime, svaki toner, pa tako i onaj originalni mora biti punjen. Dio našeg zamjenskog materijala je punjen u obnovljene cartridge, a dio je novoizrađen u kompletu. Sama riječ 'punjenje' označava malo složeniju proceduru od samog nadopunjavanja tonera. On uključuje generalno čišćenje, zamjenu pohabanih djelova, optičkih bubnjeva, čipova i tek tada punjenja, testiranja i pakiranja. Dakle, radi se o gotovo ponovnoj proizvodnji samog potrošnog materijala. Najbolje će sve daljnje nedoumice opisati test koji je naveden na originalima - "Prazan toner molimo zapakirati i vratiti proizvođaču". Što mislite da oni rade s praznim tonerima?

.: I konačno treče pitanje glasi "Da li je original bolji". Naravno da jest, no radi se o tako minimalnim razlikama koje korisnik neče niti primjetiti. To su tako male nijanse koje su u potpunosti zanemarive i čak nevidljive ljudskom oku. Kada bi radili razliku u cijeni identičnom kao i razliku u kvaliteti konačna razlika bi se možda mjerila samo u lipama. UKOLIKO SU VAM VAŽNE MALE NIJANSE, A NIJE VAŽNA DRASTIČNA UŠTEDA KUPITE SI ORIGINAL.

.: Tokom godina su se u Hrvatskoj pojavile različite tvrtke koje su se bavile obnavljanjima, te su svojim lošim pristupom problemu odvratili kupce od obnavljanog potrošnog materijala. Najčešća rečenica je bila - "Uh, to smo probali od tvrtke XXX i to ništa ne valja". Mislim da ne treba generalizirati stvari već jednostavno isprobajte proizvode TONER.hr. PROIZVODI IMAJU I JAMSTVO.

 

DISTRIBUCIJE

-----------------------------------------

TOP-PRINT
TECHNOLOGY


-----------------------------------------

STATIC CONTROL
COMPONENTS


-----------------------------------------

TONER.hr

-----------------------------------------

Osim zamjenskih tonera nudimo iz distribucije potrošnog materijala za obnovu sve aktualne

.: ČIPOVE
.: BUBNJEVE
.: PRAHOVE

za obnavljanje praznih toner kaseta


_____________________
Pridružite se zaustavljanju velikih korporacija u pokušaju da vas onemoguče u vašem vlastitom izboru potrošnog materijala.

Recite "NE" svakom update-u koji traže za vaš pisač pod izgovorom poboljšanih svojstava. Radi se, naime, o običnoj prijevari. Ostavite sebi mogučnost naknadnog izbora bez obzira koristili originalne, zamjenske ili obnovljene tonere.
Ukoliko prihvatite "upgrade" izbora možda nećete niti imati.

_____________________TONER.hr